הדרך שלנו, הכרמלים.
אנו מאמינים בדרך של חקלאות בת קימא, המבוססת על תפיסה אקולוגית השואפת לאיזון בין חקלאות, טבע ואדם. "משק כרמל" נחשב כיום לאחד המשקים המתקדמים בישראל ועושה שימוש נרחב בשיטת גידולים הידרופוניים לירקות וצמחים על מצעים המנותקים מהאדמה בחממות סגורות ובשיטות המבטיחות תוצרת חקלאית טרייה, איכותית ונקייה מחומרי הדברה וכימיקאלים, זוהי חקלאות הידרופונית.
ההיסטוריה והחזון
משק כרמל הוקם בשנות השבעים במושב היוגב שבעמק יזרעאל. שלושה דורות של חקלאים עומדים מאחורי סיפור המשפחה, החממות ושטחי הגידול. בשנת 2000 הקימו ההורים כרמי וענת והבן הבכור יובל את חברת "כרמל יבולים" במטרה לגדל מגוון ירקות מיוחדים, ביניהם אספרגוס, מגוון נבטים וירקות עלים בגידולים הידרופוניים ייחודיים ללא מצע אדמה אלא במים.
חזונם היה לפתח ולקדם את המודעות לערכי התזונה הבריאה והמאוזנת בקרב תושבי ישראל. במהלך השנים, הצטרפו אל המשק כל הבנים דן, אמיר ואורי ולמעשה כיום, מנהל דור הבנים את פעילות החברה. בשנת 2018 קיצרה כרמל יבולים את שמה והיא נקראת כעת "כרמלים", כמו כן השיקה עיצוב חדש ללוגו ולאריזות המוצרים במסגרת תהליך מיתוג מחדש.