ירקות עלים

רוקולה Rucola

רוקולה Rucola
רוקולה Rucola
ערכים תזונתיים ל- 100 גרם
  • אנרגיה קלוריות (25)
  • שומן ג' (0.7)
  • כולסטרול 0 (מ"ג)
  • נתרן 35 (מ"ג)
  • פחמימות 3.6 (ג')
  • סיבים תזונתיים 1.6 (ג')
  • סוכרים 2 (ג')
  • חלבון 3 (ג')
  • ויטמין A 47% (RDA)
  • ויטמין C 25% (RDA)
  • סידן 16% (RDA)
  • ברזל 18% (RDA)

רוקולה, נקראת גם ארוגולה. עלי הרוקולה בעלי טעם חרדלי חריף, משמשים בעיקר לסלטים.

בשל טעמם הדומיננטי מומלץ לשלבם עם ירקות או עלים נוספים. מתאימים גם כתוספת לכריך ולמאכלי פסטה. מומלצים כתוספת מעל פיצה חמה (רצוי להזליף שמן זית מעל לאחר הוספת העלים).

מכיל
160 גרם

הוראות הכנה:

הרוקולה מתאימה לשימוש לסלטים, כתוספת לכריך, למאכלי פסטה ולפיצה.