סלט מלפפונים ונבטי אלפלפא

סלט מלפפונים ונבטי אלפלפא

מה צריך (לארבע מנות)

  • 6 מלפפונים טריים שטופים
  • 1 בצל אדום קטן קלוף
  • כוס נבטי אלפלפא
  • 2 כפות שמן זית
  • כף מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כפית סומאק או זעתר
  • 1 כפית מלח גס

מה עושים

1. מכינים את הירקות: חותכים את המלפפונים (אין צורך לקלוף) לחצי לרוחב ואז לרבעים לאורך. חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומפרידים בין הגלדים. מוסיפים את נבטי האלפלפא ומערבבים היטב.

2. מגישים: מעבירים את הירקות לקערת הגשה. מזליפים שמן זית ולימון. מוסיפים סומאק או זעתר ומלח גס. מערבבים פעם נוספת ומגישים.