טבולה גרגר הנחלים

טבולה גרגר הנחלים

מה צריך (לשש מנות)

  • 1 כוס בורגול דק
  • חבילה גרגר הנחלים, להפריד את  העלים מהגבעולים
  • חבילה פטרוזיליה רק עלים ללא גבעולים
  • 2 מלפפונים לא קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
  • 3 כפות נענע קצוצה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס לימון סחוט
  • מלח דק

להגשה

  • 1/2 כוס חמוציות

מה עושים

1. מכינים את הבורגול: חולטים מים רותחים על הבורגול, מכסים וממתינים שהבורגול יתרכך. מסננים מעודפי מים.

2. מוסיפים את העלים והירקות. מערבבים. מתבלים בשמן זית, לימון ומלח. טועמים ומשפרים תיבול אם יש צורך. 

3. מפזרים חמוציות ומגישים.