1. משרים על עלה אורז בקערת מים למשך דקה או שתיים עד לריכוך. מעבירים למשטח עבודה שעליו מונחת מגבת מטבח לספיגת המים. משטחים את העלה על המגבת
2. מניחים על כל עלה שתי רצועות מכל ירק ומעט נבטים. מגלגלים לגליל.
3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה.
4. מעבירים את הגלילים המוכנים לצלחת הגשה יפה עם קערית הרוטב ליד
5. אפשר לשנות את הרכב הירקות: כרוב לבן, כרוב סגול, בצל ירוק, בזיליקום, פלפלים צבעוניים.
נבטים סיניים מוסיפים הרבה טעם ופריכות לסלט. אפשר לצרף אותם לכל סלט.