סלט שבבי אספרגוס עם צנוברים וגבינת פרמז'ן

סלט שבבי אספרגוס עם צנוברים וגבינת פרמז'ן

מצרכים (1-2 מנות):

  • 1 חב' אספרגוס ירוק "כרמלים"
  • 2 כפות וינגרט לימון (ראו מתכון בהמשך)
  • 1/3 כוס שבבי גבינת פרמזן
  • 1/4 כוס צנוברים קלויים
  • פלפל שחור גרוס

להכנת וינגרט לימון:

  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית שמן זית
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. חותכים את ראשי האספרגוס (התפרחת).

2. מגלחים את המקלות בעזרת קולפן ירקות.

3. "מקלפים" לאורך האספרגוס עד אשר לא ניתן לקלף עוד.

4. מעבירים לקערה.

5. מוסיפים את הוינגרט, הגבינה והצנוברים.

6. מערבבים בעדינות ומתבלים בפלפל.