אפונת שלג על הגריל

אפונת שלג על הגריל

מצרכים:

  • אפונת שלג "כרמלים"
  • שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שיפודי עץ

אופן ההכנה:

1. שוטפים ומייבשים את תרמילי האפונה.

2. בעזרת סכין, קוטמים את ה"כובע" בראש כל תרמיל ומסירים את הסיב שלאורכו

3. משחילים את תרמילי אפונת השלג על השיפודים.

4. מטפטפים מעט שמן זית על האפונה.

4. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל למספר דקות עד להשחמה קלה.

טיפ מהמשפחה:

 מרחו את האפונה בשום כתוש לפני הכנסה לגריל - פשוט מעדן!