שייק קייל, בננה ותמר

שייק קייל, בננה ותמר

מצרכים (2 מנות):

  • 3 קוביות קרח גדולות
  • 1.5 כוס חלב שקדים, קר 
  • 2 כוסות גדושות של עלי קייל "כרמלים", קרועים (ללא גבעול)
  • 2 כפיות מיץ לימון טרי
  • מלח
  • 1/4 כוס תמרים קצוצים ומגולענים ( בערך 2 גדולים) 
  • 1 בננה חצויה (עדיפות לקפואה)

אופן ההכנה:

1. מכניסים את הקרח לבלנדר ומתחילים לטחון.

2. מוסיפים את חלב השקדים, מיץ הלימון וקמצוץ קטן של מלח וטוחנים שוב. 

3. מוסיפים את הקייל וממשיכים לטחון עד שהעלים מתמוססים.

4. מוסיפים את התמרים והבננה וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם סמיך והומוגני.