שייק סלנובה, נבטי ברוקולי, בננה ותמר

שייק סלנובה, נבטי ברוקולי, בננה ותמר

מצרכים:

  • 1 כוס מים קרים
  • 1 תפוח ללא קליפה 
  • 1/2 ראש חסה סלנובה
  • חופן נבטי ברוקולי
  • 1 תמר מג'הול
  • 1 בננה (עדיפות לקפואה)
  • 1 כפית זרעי צ'יה
  • אבקת קינמון לפי הטעם (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מכניסים את המים, סלנובה ונבטי הברוקולי לבלנדר וטוחנים עד שהעלים מתמוססים.

2. מוסיפים את התפוח, בננה ,תמר  וזרעי הצ'יה וממשיכים לטחון עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

3. מפזרים אבקת קינמון לפי הטעם.