1. חותכים את האספרגוס לחתיכות של כ-3 ס"מ . שומרים את הראשים בצד.
2. מחממים סיר ומוסיפים את השמן.
3. מוסיפים את הבצל לסיר ומזהיבים מעט.
4. מוסיפים: שום,תפוחי אדמה, ואספרגוס (ללא הראשים) ומטגנים מעט. מוסיפים מלח ופלפל, ממלאים את הסיר במים עד כדי 3 ס"מ מעל הירקות.
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה עד לריכוך הירקות (כ-25 דקות).
6. מוסיפים את ראשי האספרגוס לסיר כרבע שעה לפני סיום הבישול
7. מורידים מהאש. טוחנים בבלנדר מוט.