1. מחממים את השמן בסיר גדול, על אש בינונית ומוסיפים את השום, בצל וג'ינגר.
2. מוסיפים את הברוקומיני, התרד והקייל. מוסיפים מים עד כדי כיסוי (לא יותר מידי, תמיד אפשר להוסיף מים בהמשך, לפי הצורך). מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עד שהירקות רכים ( 15 דקות בערך).
3. מוסיפים את הפטרוזיליה, כוסברה ונענע, מתבלים במלח ופלפל. מורידים מהאש וטוחנים בבלנדר ידני.
4. מחזירים את הסיר לכיריים, מוסיפים את חלב הקוקוס, ומחממים בעדינות על אש נמוכה (לא להגיע להרתחה).
5. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים עם קורט עשבי תיבול מעל.
אפשר להוסיף כוס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ולבשלם עם הירוקים, למרק עשיר וסמיך יותר .