1. קולים את אגוזי הקשיו על מחבת חמה.
2. חותכים את הגבינה לקוביות קטנות.
3. שוטפים את הברוקומיני ומפרידים את הפרחים מהגבעולים.
4. חותכים את הגבעולים לחתיכות נוחות לאכילה (כ - 2 ס"מ).
5. בסיר גדול מרתיחים מים ממולחים קלות, לאחר שרתחו מכניסים את גבעולי הברוקומיני למשך דקה. מוסיפים את פרחי הברוקומיני לסיר לדקה נוספת.
6. מסירים מהאש ומסננים. בסיר יבש, מחממים 2 כפות שמן זית ולאחר שהשמן התחמם, מכניסים לסיר את הברוקומיני, המלח והפלפל , מערבבים מיד ומעבירים לקערת הגשה.
7. מוסיפים לקערה את הקשיו, הגבינה, החמוציות ומגישים.
8. מומלץ לאכול מיד.