ברוקומיני בלימון ושום

ברוקומיני בלימון ושום

מצרכים (2-3 מנות):

  • 1 חבילת ברוקומיני "כרמלים"
  • 2-3 כפות חמאה ללא מלח
  • 2/3 קליפת לימון מגורדת
  • 1-2 כפיות שום קצוץ
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. חולטים את הברוקומיני בסיר גדול של מים רותחים מומלחים במשך 2 דקות.  מוציאים מהמים מיד ומעבירים לקערה של מי קרח.

2. ממיסים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את גרידת הלימון והשום ומערבבים.

3. מסננים את הברוקומיני ומוסיפים למחבת, מקפיצים למשך 2 דקות.

4. מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל ומקפיצים היטב לפני ההגשה.