פסטה עם ברוקומיני

פסטה עם ברוקומיני

מצרכים:

  • 1 חבילת ברוקומיני "כרמלים"
  • 1 חבילת פסטה קצרה
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • מלח לפי הטעם
  • צנצנת קטנה של פסטו - לא חובה 
  • גבינת פרמז'ן לקישוט

אופן ההכנה:

1. חותכים את הברוקומיני לחתיכות באורך 3 ס"מ בערך.

2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

3. מוסיפים את הברוקומיני ב- 3 הדקות האחרונות של בישול הפסטה ומערבבים.

4. מורידים מהאש, מסננים ומעבירים לקערה.

5. מוסיפים לקערת הפסטה את שמן הזית, מלח לפי הטעם ומערבבים.

6. בשלב זה ניתן להוסיף ממרח פסטו איכותי/ממרח ארטישוק או כל ממרח טעים אחר שמשדרג את הטעם.

7. מפזרים מעל פרמז'ן ומגישים.